Termeni si Conditii

Folosind site-ul www.weddingshoes.ro  sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu folositi site-ul www.weddingshoes.ro. www.weddingshoes.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

 

Informatii generale

 

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.weddingshoes.ro.

 

Acest site este proprietatea S.C. CITADIS GRUP  S.R.L. (numita in continuare WEDDING SHOES) care il intretine si il administreaza:

 

S.C. CITADIS GRUP S.R.L.

Str. Augustin Presecan, Nr. 2, Parter, Ap. B1

Reg. Com.: J12/1270/2005

CUI: RO17446467

IBAN LEI:  RO65 BTRL 0130 1202 9873 47XX

Banca: BANCA TRANSILVANIA

 

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (19%).

 

Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producator, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

 

Colectarea de informatii personale

 

weddingshoes.ro aplica cele mai inalte standarde in tratamentul confidential al clientilor. Toate informatiile (inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul clientului, tranzactii, corespondenta) sunt utilizate cu maxima discretie. Singurele informatii personale colectate de weddingshoes.ro sunt acelea furnizate voluntar de catre utilizator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale. Anumite functionalitati sau servicii din site necesita furnizarea anumitor informatii personale; acestea vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicarile dintre site si clientii sai, atunci cand acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sarbatori, reduceri de pret, promotii).

 

weddingshoes.ro nu va divulga informatiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nici unei terte persoane neautorizate. Aceste informatii pot fi insa divulgate autoritatilor indrituite sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

 

weddingshoes.ro poate furniza unor persoane competente informatii colective si statistici in legatura cu numarul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor sai, in scopul analizarii statistice a acestora. Aceste informatii nu vor include date de identificare personala.

 

Cautari

 

Toate functiile de cautare oferite de weddingshoes.ro sunt puse la dispozitia utilizatorilor in scopul sporirii functionalitatii site-ului. weddingshoes.ro nu colecteaza informatii personale in urma operatiunilor de cautare, dar poate pastra si analiza istoricul cautarilor efectuate, in scopul de a identifica interesele clientilor si de a imbunatati serviciile oferite acestora.

 

Hyperlink-uri si alte site-uri

 

weddingshoes.ro poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea weddingshoes.ro; nu poate fi, in nici o circumstanta, responsabil pentru continutul acestor site-uri.

 

Greseli de tiparire

 

weddingshoes.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, weddingshoes.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

 

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru.

 

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului weddingshoes.ro, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Sunteti pe deplin in cunostiinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

 

Promotii si concursuri

 

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

Pretul produselor

 

Preturile sunt afisate pe site in lei si anume: LEI (RON) cu TVA. Nu ne asumam raspunderea sa livram comenzile in cazul in care pretul afisat pe site este gresit din diverse motive tehnice sau in urma unei erori umane in momentul introducerii pe site.

 

Plata produselor

 

Produsele comandate raman proprietatea WEDDING SHOES pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.

 

Plata produselor comandate se poate face:

  1. ramburs/numerar la livrare (clienti persoane fizice sau juridice)
  2. on-line prin card bancar (carte de credit/debit, inclusiv cardurile romanesti)
  3. on-line prin Apple Pay
  4. On-line prin Google Pay

 

Plata in numerar

Plata numerar se face in lei catre comisionarul care efectueaza livrarea, integral in momentul primirii produselor.

 

Plata on-line cu card, Apple Pay sau Google Pay

 

Puteti efectua plata on-line cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER, JCB, MAESTRO, DINERS CLUB, UNION PAY. Se poate plăti în condiții depline de siguranță prin Google Pay și Apple Pay.  

 

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

 

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

 

Livrarea produselor

 

Termenul de livrare este de 48 – 72 ore, din momentul confirmarii comenzii. Livrarea produselor se poate face prin curieri proprii sau prin firme specializate de curierat.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalaj special si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se calculeaza din momentul intrarii intregii sume in contul CITADIS GRUP SRL.

In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vei fi apelat la numarul de telefon declarat, in caz contrar, weddingshoes.ro va pastra bunurile comandate timp de 3 zile lucratoare, interval in care va vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu veti fi gasit, comanda va fi anulata.

In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stocul nostru, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare.

WEDDING SHOES isi rezerva dreptul de a nu acepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

Termenul de Valabilitate, Garantia si/sau Service-ul Produselor

 

Produsele ce sunt comercializate prin acest site au, fiecare, termenul de valabilitate, garantia si/sau service-ul oferite acestora de producator. Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 48 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor tranzactiei respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul obiect cu unul identic sau – daca acest lucru nu este posibil – poate primi inapoi suma platita pentru acel obiect.

 

Date personale

 

Pe site-ul https://weddingshoes.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. WEDDING SHOES nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre https://weddingshoes.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

 

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

Securitatea informatiilor

 

WEDDING SHOES garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. WEDDING SHOES nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de https://weddingshoes.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

 

De asemenea, WEDDING SHOES nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. Garantam securitatea si confidentialitatea, dar nu garantam securitatea sau stabilitatea software.

 

Responsabilitati privind produsele si serviciile

 

Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor.

 

În cazul în care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor încasate deja de societatea CITADIS GRUP SRL, dar nu si alte despagubiri.

 

WEDDING SHOES nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, WEDDING SHOES îsi asuma dreptul de a nu onora comanda în cazul în care respectivul produs nu este aprovizionat momentan. Clientul va primi înapoi banii încasati de societatea CITADIS GRUP SRL pentru respectiva comanda.

 

Declinarea garantiilor si limitari ale responsabilitatilor WEDDING SHOES nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale.

 

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este proprietate a firmei SC CITADIS GRUP SRL si a partenerilor sai si a fost alcatuit în colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

Site-ul https://weddingshoes.ro si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”.

 

WEDDING SHOES nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care WEDDING SHOES nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita.

 

WEDDING SHOES nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.

 

De asemenea, WEDDING SHOES nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

 

WEDDING SHOES nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale. Nu raspundem pentru nici o paguba de-a voastra, de orice fel.

 

Politica de preturi. Transportul produselor.

 

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.

WEDDING SHOES va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre WEDDING SHOES. Nu ne asumam raspunderea sa livram comenzile in cazul in care pretul afisat pe site este gresit din diverse motive tehnice sau in urma unei erori umane in momentul introducerii pe site.

 

Litigii

 

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.weddingshoes.ro si orice incercare de frauda va fi raportata fara intarziere autoritatilor competente. Toate litigiile vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca litigiul nu poate fi solutionat pe acel amiabila, sau una din parti renunta la solutionarea pe cale amiabila, litigiul se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti in conformitate cu Regulile de procedura arbitrala ale acestei Curti.

 

Hotararea arbitrala este definitiva si obligatorie. Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii – cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei – pe intreaga durata a fortei majore.

 

Daune la transport

 

Produsele primite vor fi verificate in prezenta reprezentantului transportatorului, iar daca din nefericire produsele se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul are dreptul de a refuza comanda si este rugat sa reclame aceste daune la comenzi@weddingshoes.ro  WEDDING SHOES returneaza contravaloarea (daca plata a fost efectuata in avans) sau retrimite coletul la cererea clientului.

 

Drepturi de autor (COPYRIGHT) 

 

Întregul continut al site-ului www.weddingshoes.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea WEDDING SHOES si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul WEDDING SHOES a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

 

Comentarii, Comunicari si Alte Date/Informatii

 

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, întrebari sau alte informatii, atâta timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura în nici un fel viata privata a altor persoane, nu încalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lant, email-uri în masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate în conformitate cu legile în vigoare. weddingshoes.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

 

Taxe Suplimentare

 

Pretul final platit de client este format din pretul produsului, taxa de ramburs si cheltuielile de expeditie. WEDDING SHOES nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la comenzi@weddingshoes.ro.

 

Dispozitii Finale

 

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul acepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceasi cu un contract valabil încheiat.

 

 

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Autentificare
Create an account

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Password Recovery

Ai uitat parola? Te rog să introduci numele tău de utilizator sau adresa ta de email. Vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Cosul Tau 0

VĂZUTE RECENT 10

NU RATA

REDUCERILE

NICIODATA